WEBASTO - Feel the Drive
 • Innovation

  Modet til at revurdere, og bevæge sig med udviklingen - det er udfordringen det driver os fremad. Specielt indenfor autobranchen, har vi brug for innovation.  
  Bæredygtig. Effektiv. Grønenergi. Elektromobilitet er et kæmpe skridt i den rigtige retning. Tag på en tur fuld af nye opdagelser og find ud af alt om fremtidens mobilitet.

 •  
   
   

  Fortidens ulemper ved elbiler del.2

  Vi kan sikkert alle komme i tanke om nogle problemer som vi tænker er typisk for elbils ejere. Men vi har for længst overvundet mange af ulemperne.

  » LÆS MERE
  dummy
   

  Fortidens ulemper ved elbiler del.1

  Hvis du sammenligner markedsandelene af traditionelle biler og elbiler i Europa, er benzin og diesel biler stadig langt foran. Forudsat, har elbiler en markedsandel på 45% i Norge og 13% i Holland, men disse er undtagelser.

  » LÆS MERE
   

  Elbilers påvirkning af miljøet

  Et argument der taler mod elektriske biler er det høje vandforbrug i forbindelse med udvindingen af litium til batteriet. Men er det fakta eller fordomme?

  » LÆS MERE

  900 elektriske hestekræfter

  Ford og Webasto er stolte af at præsentere den ikoniske Mustang sportsvogn, nu tilgængelig i en fuldt elektrisk udgave. Mustang Lithium er en ultra højt ydende prototype der ser hurtig ud, selv når den holder stille.

  » LÆS MERE

  Interview med en elbils ejer

  I teorien lyder begrebet e-mobilitet godt, men hvordan ser det virkelig ud i en elbil bilists hverdag? For at finde ud af det, interviewede Webasto en bilist der kører i elbil selv. Find ud af mere om Stefan, som i en alder af 19 år blev "elektrificeret" som maskintekniker, for selv at bygge den første lovlige, to sædet, soldrevne bil i Bayern...

  » LÆS MERE
  dummy
   

  Ladeboks vs. almindelig stikdåse

  En ladeboks til din elektriske bil? Hvorfor? Nogen tænker måske at opladning via en almindelig stikdåse er nok. Bliv klogere her.

  » LÆS MERE
   

  Min elektriske bil, ladeboksen og mig

  At have en ladeboks derhjemme, er lettest. Men når freden afhænger af at alt virker perfekt, første gang, kan det indimellem blive lidt anspændt.

  » LÆS MERE

  Den elektriske bil vender tilbage.

  Elbiler tager lige nu verden med storm. Vi besluttede os derfor, at grave dybere og undersøge historien om elbilen og faldt over nogle ganske overraskende ting i vores søgen...

  » LÆS MERE
×
© 2021 WEBASTO THERMO & COMFORT SE | ALL RIGHTS RESERVED | » Imprint | » Privatlivspolitik | » Cookies | » Privacy Settings
×

Which Country Are You From?

Can't find your country? Please visit the international website.