WEBASTO - Feel the Drive
 • Travel

  Ibn Battūta sagde engang, "Rejser - de efterlader dig uden ord, og så pludselig forandre de dig til en historie fortæller." Det er præcis de historier som vi gerne vil fortælle dig. Vi tager dig med på fantastiske eventyr. Følg med i fodsporene på  WebastoXperience bilen til Slovenien og lær mere om en eventyrlig kajak tur på Soča valley.

 •  
   
  Markus Sämmer
   

  Interview med Markus Sämmer

   

  Når han bliver spurgt om at beskrive sig selv, vælger Markus Sämmer "en sand natur elsker" som beskrivelse. I et interview med Webasto, genfortæller han hans ekstra ordinære livshistorie fra at lære fly håndværket til at finde kærligheden til madlavning.

  » LÆS MERE
  Hvalsafari
   

  Hvalsafari:
  Giganternes Land

   

  Svenske outdoor, livsstils og undervandsfotograf Linus Svensson rejste til Norge for at svømme og dykke med hvaler. Han have en varmer fra Webasto installeret i sin båd. 

  » LÆS MERE
  dummy
   

  Tyrkiet; Vilde heste, kultur & Corona

   

  Arbejde hjemmefra? Ikke for @Zetroszone! Eskapisterne, Sabine og Michael, og deres truck, en Mercedes-Benz Zetros, står bag navnet.

  » LÆS MERE
  dummy
   

  Fra Alaska til Tierra del Fuego

   

  Karo, Philipp og Maya fra The Sunnyside tog til Andes Bjergene i deres konverterede Land Rover Defender tidligt i 2019. I denne artikel mindes de en typisk dag på deres tur.

  » LÆS MERE
  dummy
   

  På eventyr for
  en god sag


  Oplev et spændende road trip fra Holland til Nord Kap i Norge., aka. det nordligste punkt i Europa. Med den digitalt verden der flyver afsted, kan du stille teamet udfordringer og støtte en god sag.

  » LÆS MERE
  dummy
   

  Eksklusivt Interview med
  Expedition Earth


  Expedition Earth rejser jorden rundt i deres Jeep Gunther i løbet af tre år. Hvad de oplever og hvorfor en Webasto bilvarmer er uundværlig for dem, kan du nu eksklusivt finde ud af her i et interview med Easy Way magazine.

   
  » LÆS MERE
  dummy
   

  Tilbage til
  naturen


  De besøgende mister ofte pusten når de ser de smukke natur der omgiver byen Castelluccio di Norcia i den Italienske region Umbria.

   

  » LÆS MERE
  dummy
   

  North Cape Challenge - recap

   

  Pieter van Laarhoven og Jasper Fleur fik vinter for alle pengene på en spektakulær rejse fra Holland til Europas nordligste punkt, Nordkap i Norge.

  » LÆS MERE
  dummy
   

  To eventyrer på en episk rejse

   

  To eskapister, en terrængående ekspeditions lastbil og muligheden for at opfylde deres livslange drøm, det er præcis hvad Zetros Zone handler om!

  » LÆS MERE
  Kajak i Soca Tal
   

  Kajak i
  Soča Dalen


  Triglav National Park i Slovenien er hjemsted for Europas hvidvands paradis: Soča floden. Vores skribent tog udfordringen op og sprang i floden i hans kajak. 

   

  » LÆS MERE

  Campingferiens tilbagevenden 


  Fem grunde til at alle burde tage på campingferie mindst en gang i livet.

   

  » LÆS MERE
×
© 2021 WEBASTO THERMO & COMFORT SE | ALL RIGHTS RESERVED | » Imprint | » Privatlivspolitik | » Cookies | » Privacy Settings
×

Which Country Are You From?

Can't find your country? Please visit the international website.